Förvirringen vet inga gränser

En aning nervös blev jag när jag skulle leta upp några papper i min digra pappershög och såg att det överst låg ett tomt kuvert istället för den räkning jag trodde jag lagt där. Att kuvertet som skulle slängas ligger i högen borde alltså innebära att räkningen hamnade i soporna. Duktig bror har tömt papperskorgen, duktig syster har tagit med den ut.

Jag har slutat att gå och dra på saker, det blir bara otroligt jobbigt att gå runt och försöka komma ihåg, och vilja glömma, allt man borde göra. Således bestämde jag mig för att omedelbart skicka iväg ett mail till företaget som vill ha sina pengar och förklara läget.

Mailet skickas och jag känner mig mycket tillfreds med mig själv när jag går in i sovrummet för att bädda. Väl där ser jag några papper som hamnat i en egen nybildad pappershög vid sängen, där ligger räkningen.

Jag skickar iväg ett nytt mail och förklarar att jag nu hittat räkningen, ber om ursäkt för min förvirring och hoppas att denna lilla "fadäs" blott blir ett trevligt inslag i deras arbetsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0